Ga naar de inhoud

Judith Holthof ~ Sarbach


Klik op de foto om mijn LinkedIn pagina te bezoeken.

Al vanaf dat ik zelf in de eerste klas van de middelbare school zat, ben ik bezig met bijles geven voor verschillende vakken. Dit ben ik tijdens mijn studie en naast mijn werk altijd met veel plezier blijven doen. Inmiddels heb ik ruim 5 jaar ervaring voor de klas.

Wiskunde was altijd mijn favoriete vak! In de bovenbouw van het VWO heb ik gekozen voor wiskunde B én D, waardoor ik 9 uur wiskunde in de week had. Wiskunde was altijd al mijn favoriete vak, dus persoonlijk vond ik 9 uur per week fantastisch. In de 5e klas besloot ik dan ook wiskunde te gaan studeren.

Ik koos voor de HBO lerarenopleiding, omdat ik direct praktijkervaring voor de klas op wilde doen. Tijdens mijn afstuderen heb ik mij gericht op leerlingen met faalangst bij wiskunde en dan met name welke oplossingen ik hiervoor kan bieden als docent.

Wat ik merk, is dat de klassen vol raken en het als docent haast onmogelijk wordt om in klassikaal verband iedereen voldoende aandacht en begeleiding te geven. Bij Het Exacte Plan is er altijd voldoende ruimte om de nodige aandacht en begeleiding te geven aan alle leerlingen.