Ga naar de inhoud

Aanbevelingen


5/5

Lisanne

Judith is een super vriendelijke en behulpzame bijles docent. Ze heeft me een aantal jaar geleden hoed geholpen met de schoolvakken waar ik moeite mee had. Als docent is ze erg geduldig en professioneel, ze weet de theorie goed begrijpbaar te maken. Daarnaast hielp ze me met het beantwoorden van vragen en het oplossen van opdrachten (huiswerk). Ook voor bijles voor andere vakken naast wiskunde kon ik bij haar terecht. Ik zou Judith als bijles docent aan iedereen aanbevelen.

Judith is een sociale meid die op een gelijkwaardig niveau lesgeeft. Ze neemt leiding, maar liet me ondertussen ook als gelijke voelen, waardoor ik me vrij voelde om vragen te stellen en soms ook persoonlijke dingen te delen. Judith heeft me op een fijne manier kennis bijgebracht over verschillende vakken, maar vooral wiskunde- en Latijnbijlessen zijn me bijgebleven, doordat ik onder andere door haar bijlessen flink vooruitgang boekte. Ik zou andere (examen)leerlingen zeker aanraden om bijlessen te nemen bij Judith!

Suzanne

Mona

Ik heb Judith leren kennen via de buurtapp Nextdoor. Ze heeft destijds aangeboden om mij vrijwillig te helpen met wiskunde en eventueel andere schoolvakken. We spreken wekelijks af in de bibliotheek, ook is zij beschikbaar via de app/mail en om online af te spreken via videobellen. Judith is professioneel in het geven van wiskunde, ze is heel handig met Word/Excel en helpt mij ook altijd bij het verbeteren van de grammatica/taal bij werkstukken/essays! Ik vind het fijn dat Judith me graag ondersteunt. We spreken ook wel eens af om koffie te drinken 🙂

Judith is vriendelijk en geduldig. Ze zag dat ik wiskunde makkelijk vond dus liet ze mij een niveau hoger oefenen. Zodat wiskunde een uitdaging voor me blijf. Haar uitleg was altijd duidelijk en begrijpelijk. Ik zou Judith aanraden als bijles docent!!

Anicha

Aanbevelingen zijn altijd welkom! U kunt er hier en op google een achter laten.

Deze aanbevelingen zijn gekopieerd vanaf de website Super-Prof, de originele aanbevelingen zijn via deze link te bekijken.